VIDEO Accident şocant pe DJ 507. Două tiruri s-au ciocnit, unul dintre şoferi a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cetăţean bulgar a murit în apropierea localităţii giurgiuvene Oinacu după ce tirul pe care-l conducea a fost izbit frontal de un autocamion venit de pe contrasens. Traficul a fost blocat minute bune până când poliţiştii şi pompierii au securizat zona.

Accidentul teribil a avut loc în jurul orei 7.30, pe drumul judeţean 507, într-o curbă periculoasă, la numai câţiva kilometri de punctul de trecere a frontierei Giurgiu – Ruse.

Un autocamion polonez care tracta o cisternă goală a derapat într-o curbă, cel mai probabil din cauza carosabilului umed, a intrat pe contrasens iar cisterna a lovit în plin cabina unui tir bulgăresc care venea din direcţia opusă.

A murit pe loc
Şoferul bulgar n-a avut nicio şansă, murind pe loc între fiarele contorsionate. Din primele informaţii, acesta transporta cherestea şi se îndrepta spre Varna.

Celălalt şofer, polonez, a scăpat nevătămat, reprezentanţii poliţiei rutiere afirmând faptul că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

image

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

„Am fost anunţaţi în jurul orei 7.30 că în apropiere de Oinacu a avut loc un accident rutier între două tiruri, unul care transporta cherestea iar celălalt avea ataşată o cisternă goală. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, una pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Din păcate, şoferul unuia dintre tiruri era deja decedat” a declarat pentru „Adevărul” Gabriela Olexiuc, purtătorul de cuvînt al ISU Giurgiu.

Blocaj în trafic
Traficul pe DJ 507 a fost blocat timp de mai multe zeci de minute până când pompierii au reuşit să-l scoată pe şoferul bulgar dintre fiarele contorsionate, să îndepărteze tirurile de pe carosabil şi să ude şoseaua pentru prevenirea unui eventual incendiu.

Cazul a fost preluat de poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Giurgiu care urmează să stabilească modul exact în care s-a produs accidentul precum şi cauzele acestuia.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite