VEZI Ce spun giurgiuvenii despre problema câinilor fără stăpân şi ce măsuri propun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giurgiuvenii au răspuns provocării ADS Giurgiu şi şi-au exprimat părerea despre problema câinilor fără stăpân care umblă pe străzile din municipiu. În timp ce unii sunt radicali şi spun că şi-ar dori să fie eutanasiţi alţii spun că autorităţile ar trebui să aloce bani apentru sterilizări şi castrări.

Anonim
“Bună ziua, părerea mea este că aceşti câini trebuiesc eutanasiaţi că m-am săturat să-mi fie frică să ies pe stradă, să mă duc la container să duc gunoiul şi să fiu lătrată şi muscată. Iar de câteva luni fac ''nopţi albe'' din cauza acestor câini care urlă. Am tot sunat pe la diverse instituţii pentru a fi ridicaţi aceşti câini însă mi s-a închis telefonul sau ''nu ne ocupăm noi ne pare rău''.Vă rog luaţi măsuri cu aceşti câini. Mulţumesc anticipat!”

Gabi
“Autorităţile trebuie să înceapă să bage în puşcărie pe cei care abandonează câinii pe domeniul public, pe cei care nu îşi sterilizează câinii şi fac copert ambulant cu puii. Vrei câine? Te duci şi adopţi unul din adăpostul primăriei sterilizat şi gata. Eşti snob, vrei câine de fitză ... plăteşti niste sute bune de euro şi impozit anual de alte sute de euro. Nu îţi convine ? Înseamnă că nu vrei cu adevărat câine de rasă. Cum ţara e plină de snobi, la buget se vor srânge o gaşcă de bani din care se vor steriliza câinii de pe străzi, iar cum alţii nu vor mai fi abandonaţi (am zis ... PUŞCĂRIE) problema se va rezolva de la sine, şi tot melteanul va putea să meargă să îşi arunce dejecţiile fără a mai fi lătrat !”

CITEŞTE ŞI: Dezbatere ADS Giurgiu: Spune-ţi părerea despre câinii comunitari

Falconety
“O singură întrebare am – de 20 de ani se vorbeşte pe tema asta, ce s-a făcut cu banii care tot au curs, de la UE, de la Guvern, de la bugetul local……Dacă măcar 1% din bani erau alocaţi pentru sterilizare şi campanii de adopţii nu se ajungea aici dar când în Giurgiu se fac sensuri giratorii de 500 de mii de euro bucata…oricum am o propunere, în sensul giratoriu din faţa Primăriei să punem statuia fostului, actualului şi viitorului primar, că oricum e pe viaţă primar.”

Me
“să se găsească o modalitate de a-i determina pe "iubitorii" de animale de la bloc să îşi ia în apartament câinii comunitari pe care îi cresc lângă uşă de la scara blocului şi nu doar să îi hrănească în faţa uşii. Iar pe restul câinilor fără stăpan să fie eutanasiaţi. În port sunt cel puţin 5 haite, în faţa blocului unde locuiesc tocmai au apărut 5-6 pui. În zonele unde sunt pubele se bat pe ele cu angajaţii adp. În parcuri unde ne plimbăm copii sunt şi acolo haite. Şi unii sunt agresivi indiferent că sunt sterilizaţi sau nu.”

Postează şi tu un comentariu în care să îţi exprimi părerea despre această problemă a comunităţii în care trăieşti.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite