FOTO / Un tir intrat într-un şanţ din apropierea localităţii giurgiuvene Daia a blocat timp de o oră şi jumătate circulaţia pe DN5

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer care se deplasa cu un tir pe DN 5 Bucureşti–Giurgiu a pierdut astăzi în jurul orei 10.30 controlul volanului în apropierea sensului giratoriu din localitatea Daia. În câteva secunde capul tractor al tirului a alunecat în şanţul de pe celălalt sens îngreunând timp de o oră şi jumătate circulaţia rutieră din zonă.

Şoferul tirului, un bărbat în vârstă de 33 de ani din localitatea Moineşti (judeţul Bacău) a declarat că a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed. „Nu aveam viteză mare, pur şi simplu am derapat şi am pierdut controlul asupra volanului. Trebuia să ajung în Giurgiu ca să încarc nişte ciment pentru firma la care lucrez”.

VEZI AICI GALERIE FOTO CU IMAGINI DE LA INCIDENT

Unul dintre martorii întoarcerii spectaculoase spune că numai norocul a făcut ca evenimentul rutier să fie unul fără victime. „În momentul în care tirul ajunsese de-a lungul şoselei, o Dacie venea din spate şi a reuşit cu greu să treacă pe lângă el. Femeia de la volan s-a speriat rău de tot” susţine acesta.

Din cauza incidentului, traficul din zonă s-a desfăşurat pe-o singură bandă timp de aproape o oră şi jumătate. Trei poliţişti de la serviciul rutier au dirijat circulaţia până în momentul sosirii unei wole care a reuşit să scoată tirul din şanţ.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite