Muncitorul prins sub un mal de pământ a fost salvat de pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul, în vârstă de 24 de ani, este îngropat în pământ până la brâu. Mai mulţi pompieri încearcă să-l scoată din şanţul unde se desfăşurau lucrări de reabilitare la reţelele de apă şi canalizare în zona străzii Vasile Alecsandri din centrul oraşului.

UPDATE 16.50 Tânărul de 24 de ani a fost scos din şanţul în care a fost prins după surparea malului de pământ. Muncitorul a fost luat în primire de medicii de pe Ambulanţă.

UPDATE 16.40: Muncitorul prins sub pământ este conştient. Pompierii fac eforturi în continuare pentru a-l scoate din şanţul adânc de cinci metri. Din cauza pericolului de surpare a malului, salvatorii sunt nevoiţi să fie extrem de prudenţi.

În jurul orei 14.15 echipajele SMURD şi pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină după ce un lucrător al firmei OCIDE, cea care desfăşoară lucrări de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare în Giurgiu, a fost prins în şanţul unde îşi desfăşura activitatea în zona străzii Vasile Alecsandri.
Malul unde tânărul de 24 de ani îşi desfăşura activitatea s-a surpat şi acum este prins sub pământ de la brâu în jos. Bărbatul este protejat de cupa unui excavator iar în interiorul şanţului au fost introduse mai multe perne din plastic umplute cu aer pentru ca pământul să nu strivească trupul muncitorului.
Poliţiştii au izolat zona iar în acest moment cinci pompieri încearcă să-l scoată pe tânăr de sub pământ.

Vom reveni cu amănunte!

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite