Un mijlocaş giurgiuvean poate debuta vineri, în Liga I, contra Rapidului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Ochia (29 de ani), căpitanul Astrei II Giurgiu, a fost chemat de urgenţă de Tibor Selymes în cantonamentul primei echipe după ce titularii Ousmane N’Doye şi Takayuki Seto nu vor putea evolua vineri contra Rapidului din cauza cumului de cartonaşe galbene.

Dacă până acum mai mulţi fotbalişti ai primei echipe erau trimişi cu regularitate să se “călească” în Liga a II-a, de această dată a venit rândul “satelitului” să ofere soluţii pentru formaţia din prima ligă.

La aproape 30 de ani (pe care îi va împlini în luna iulie), Daniel Ochia are şansa să debuteze în primul eşalon fotbalistic al ţării. Singurul impediment în acest moment este legat de faptul că mijlocaşul giurgiuvean a primit sâmbătă cel de-al patrulea cartonaş galben (în Liga a II-a) şi este suspendat pentru meciul cu CS Otopeni.

“Ochia se află în acest moment la Ploieşti. Rămâne de văzut ce spune regulamentul în cazul său. Până anul trecut, un jucător suspendat putea evolua pentru echipa-mamă în situaţia în care suspendarea nu provenea din cartonaş roşu” a declarat un apropiat al formaţiei giurgiuvene.

86 de meciuri şi 2 goluri sunt “cifrele” lui Daniel Ochia în cele cinci sezoane petrecute la formaţia giurgiuveană. Actualul căpitan al Astrei II a mai evoluat de-a lungul carierei la Callatis Mangalia şi CF Brăila.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite