Un giurgiuvean a decedat azi-dimineaţă în plină stradă. Bărbatului i s-a făcut rău şi a căzut de pe bicicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dimineaţa zilei de 6 septembrie s-a dovedit nefastă pentru un giurgiuvean din localitatea Răsuceni. Petre Cărăpănceanu-Toma (59 de ani) plecase dimineaţa la o scurtă plimbare cu bicicleta. În jurul orei 8.00 i s-a făcut rău, a căzut pe marginea şoselei şi până la sosirea medicilor a decedat.

Bătrânul era născut în comuna Răsuceni însă de mai mulţi ani se stabilise în Capitală. De locurile natale îl mai legau doar casa părintească, loc în care se mai retrăgea din când în când.

Fost lucrător în Securitate, Petre Cărăpănceanu-Toma nu era cunoscut ca având probleme cu alcoolul. În schimb, se ştia despre el că suferea de diabet, fiind dependent de insulină. De altfel, din cele declarate de persoanele care au fost martore la ultimele clipe de viaţă ale bărbatului, se pare că acesta intrase, în momentul în care a căzut de pe bicicletă, în comă diabetică, decedând la scurt timp după aceea.

Familia lui Petre Cărăpănceanu se pregăteşte de o nouă înmormântare, după ce, cu o lună în urmă, o înhumaseră pe soacra acestuia. 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite