Un giurgiuvean a vrut să taie un pom cu drujba din cauza copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liniştea locatarilor blocurilor din apropierea Pasarelei de pe şoseaua Bucureşti a fost tulburată ieri în jurul orei 15.00 de un cetăţean înarmat cu o drujbă care încerca să taie un cais. Luat la întrebări de un cetăţean, omul a susţinut că are autorizaţie pentru a pune la pământ pomul.

„Am coborât până la urmă şi i-am cerut autorizaţia. A început să mă ameninţe” a declarat cetăţeanul care nu s-a lăsat păgubaş şi a sunat la 112 pentru a clarifica situaţia. „A venit poliţia, am discutat şi cu cei de la spaţii verzi şi mi s-a spus că omul a minţit, nu avea nicio autorizaţie”. Descoperit de poliţişti, „tăietorul” amator a scăpat doar cu avertisment. Omul vroia să taie caisul supărat pe copiii care vara se caţără în copac, fac zgomot şi pot sparge în orice moment geamurile apartamentului său.

Şeful serviciului Spaţii Verzi, Liliana Paraschiv, a declarat că astfel de evenimente au loc frecvent. „Sunt oameni care acţionează din impuls, iar vecinii îi reclamă. Pentru a se evita astfel de incidente, ar trebui să se depună o cerere”. 


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite