Un băieţel, primul copil din anul 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform tradiţiei populare, copiii născuţi în prima zi a anului sunt mai norocoşi decât cei născuţi în restul timpului. Aşa consideră şi Viorica Ceauşu despre băieţelul său care s-a născut pe 1 ianuarie, la 20 de minute după miezul nopţii.

 “Îmi doream foarte mult un bebeluş. Faptul că băieţelul meu a venit pe lume exact de Revelion, am certitudinea că nu voi uita niciodată aceste clipe unice pe care le-am trăit,” a spus tânăra mămică.
La cumpăna dintre ani au mai venit pe lume încă şapte copilaşi, cinci băieţi şi două fete. Cei opt bebeluşi au greutatea cuprinsă între 2,5 şi 4 kilograme, acesta din urmă fiind un baieţel a cărui mamă are 27 de ani. Cele mai multe mame sunt din municipiul Giurgiu, dar şi din localităţile învecinate: Frăteşti, Prundu, Letca Nouă şi Putineiu.
Cea mai surprinsă de venirea pe lume a unui nou membru în familie este Vasilica Enuş de 20 de ani, din comuna Putineiu care a născut la ora 8.30 o  fetiţă cu  greutatea de 2,5 kilograme.
 “Nici nu mă gândeam să nasc de Revelion. Mă pregătisem împreună cu familia să petrecem trecerea dintre ani asa cum s-a întâmplat de fiecare dată. Nu a fost însă cum am crezut, pentru că, pe 31 decembrie, m-au apucat durerile. Chiar dacă m-am chinuit, nici o petrecere de Revelion nu-mi putea oferi atâta fericire ca cea pe care mi-a oferit-o naşterea fetiţei mele”, a spus fetiţei.
După ce a vorbit cu soţul, Vasilica a hotărât ca micuţa să poarte numele Adriana Maria.
În casele a opt familii din Giurgiu si zona rurală din jur, noaptea de Revelion va fi de acum încolo un prilej dublu de petrecere. Masa se va umple de bunătăti, nu doar pentru serbarea dintre ani, dar, în primul rând, pentru că acolo vor fi aniversate zilele de naştere ale celor mai mici dintre membri.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite