Un autoturism cu certificat de înmatriculare fals a fost descoperit în Vama Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism BMW, cu acte de înmatriculare false, a fost depistat de poliţiştii de frontieră în Punctul de Trecere al Frontierei (PTF) Giurgiu. Autoturismul de 30.000 de euro a fost oprit în parcul auto al Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.

Un bărbat în vârstă de 29 ani a fost luat la întrebări în punctul de trecere a frontierei de poliţiştii de frontieră. Acesta a ajuns în Vama Giurgiu la volanul unui autoturism BMW, albastru, fabricat în 2009 şi înmatriculat în Italia. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că autoturismul figura ca neînmatriculat, iar certificatul de înmatriculare era fals.
Şoferul a declarat că a primit autoturismul de la un  cetăţean arab din Turcia în Turcia, urmând să-l introducă în ţară, şi ale cărui date de identitate nu le cunoştea.
Conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal pentru uz de fals şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat. Autoturismul în valoare de 30.000 de euro a fost indisponibilizat în parcul auto al PTF Giurgiu până la încheierea cercetărilor.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite