Ultima şansă pentru cumpărăturile de Anul Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foarte mulţi giurgiuveni au lăsat cumpărăturile pentru masa de revelion pe ultima sută de metri
Foarte mulţi giurgiuveni au lăsat cumpărăturile pentru masa de revelion pe ultima sută de metri

În ultima zi din an, marile magazine din municipiu şi-au scurtat programul. Supermarketurile şi hipermarketurile din Giurgiu îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 30% până la cel târziu la ora 19.00.

Cei care nu şi-au gestionat prea bine timpul şi nu au mers din timp la magazine ar face bine să se grăbească pentru că altfel riscă să rămână fără mâncare şi băutură în noaptea dintre ani.
Reprezentanţii celor patru retaileri importanţi din Giurgiu (Kaufland, Billa, Interex şi Penny) au hotărât ca magazinele să funcţioneze după un program mai scurt. Hypermarketul Kaufland este cel mai „grăbit” dintre toate, urmând să se închidă la ora 17.00. La Billa în schimb, ultimul client este aşteptat la ora 19.00. Pentru a face faţă concurenţei, fiecare supermarket a oferit reduceri cuprinse între 10 şi 30%. Important de ştiut este faptul că pe 1 ianuarie toate cele patru magazine importante vor fi închise.

Şampania, cea mai dorită
Dacă de Crăciun cadourile au reprezentat principala „ţintă” a giurgiuvenilor, de această dată vânzătorii spun că întâietate au avut băuturile răcoritoare şi cele alcoolice.
„Campioană” la vânzări a ieşit şi de această dată şampania, băutura nelipsită de pe mesele giurgiuvenilor.
„Băuturile alcoolice şi sucurile s-au vândut cel mai bine. Nu este deloc o surpriză pentru că în fiecare an se întâmplă aşa ceva”, a declarat un reprezentant al unui supermarket din oraş.
Cumpărătorii se justifică: „Nu poate să treacă noaptea de Revelion fără clinchetul cupelor cu şampanie!”, a spus Adelin Craiciu, un tânăr care a cumpărat şase sticle de vin spumant. Mezelurile, pasta de mici, carnea de porc şi peştele congelat s-au regăsit şi ele în pungile celor mai mulţi giurgiuveni.

„Încasările sunt cam ca anul trecut. Nu poţi vinde mai mult în condiţiile în care puterea de cumpărare a scăzut, iar concurenţa este mai acerbă”,
reprezentant supermarket Billa

„Mulţi giurgiuveni şi-au făcut cumpărăturile de Revelion pe ultima sută de metri. Băuturile alcoolice au fost cele mai vândute” ,
Violeta I., reprezentant supermarket Interex

"De Crăciun am luat multă mâncare, iar acum bere şi mai multe sticle de şampanie" - Ştefania (20 de ani)

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite