Tudorel Nicolae este înlocuitorul lui Daniel Ivan în Consiliul Local

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudorel Nicolae
Tudorel Nicolae

După ce, în urmă cu o lună, se anunţase demisia din funcţia de consilier a democrat-liberalului Daniel Ivan, şi după ce, tot atâta timp, conducerea organizaţiei municipale a acestei formaţiuni politice a ţinut secret numele înlocuitorului, la ultima şedinţă de consiliu a fost anunţat acest nume.

Este vorba, conform adresei înaintate de PD-L, de Tudorel Nicolae.

Acesta a fost înscris, la alegerile locale din 2008, pe listele PD-L, demisionând, între timp, din această formaţiune politică.

Pentru o perioadă scurtă de timp, Tudorel Nicolae a deţinut funcţia de preşedinte al Partidului Poporului – Dan Diaconescu, dar, din motive personale, a renunţat la această funcţie, revenind la partidul care l-a lansat în politică.

La prima sa participare la o şedinţă de consiliu, acesta a avut şi o primă intervenţie, legată de detalii ale unui contract cadru ce ar urma să fie semnat de primăria Giurgiu.

„Vreau să apăr interesele giurgiuvenilor, nu pe cele ale unor grupuri de interese.

Dacă voi considera că anumite proiecte de hotărâre sunt benefice locuitorilor din municipiu, voi vota pentru, chiar dacă ceilalţi colegi ai mei vor considera altfel”, a declarat, pentru Adevărul, proaspătul consilier local, la finalul primei sale şedinţe în această calitate.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite