UPDATE: Trupul militarului dispărut în lacul de la Mihăileşti a fost găsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceea ce părea iniţial o supoziţie a devenit o certitudine. Cadavrul militarului dispărut pe 17 octombrie a fost găsit în această dimineaţă în partea de est a lacului Mihăileşti, în jurul orei 11.30.

UPDATE ORA 16.24:Trupul neînsufleţit al militarului a fost adus la Morga SJU Giurgiu în jurul orei 16.00. La spital au sosit şi rudele lui Lucian Drăgan. Tatăl tânărului care a murit înecat în lacul de la Mihăileşti, a spus pentru "Adevărul de Seară" că vor putea să-l ducă acasă pe băiatul lor chiar în această seară. " Medicul de aici ne-a spus că în două ore îi vor face autopsia şi că dacă avem cu ce să-l ducem acasă putem să-l luăm. Am vorbit la Unitatea Militară de la Bucureşti şi ne-au zis că ne trimit ei maşină şi sicriu", a spus tatăl lui Lucian.

Mama şi soţia militarului au plecat să îi caute lui Lucian haine, la scurt timp după ce trupul neînsufleţit al tânărului a fost adus la morga. Familia militarului ne-a declarat că încă nu ştiu când îl vor înmormânta, dar că sigur va fi înmormântat la Plosca, Teleorman.


Poliţiştii continuă cercetările în cazul lui Lucian Drăgan. Plutonierul era angajat al MApN la unitatea militară 101456 din Tunari. În urmă cu şase luni s-a întors de la un stagiu din Afganistan, iar pe 18 octombrie a fost declarat dispărut. Maşina sa a fost găsită pe malul lacului Mihăileşti, nesecurizată. Scafandrii i-au căutat trupul mai bine de două zile.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite