Trupa ANTRACT caută tinere pentru cel mai nou videoclip. VEZI AICI cum poţi face şi tu parte dintre concurente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antract a pregătit o serie de surprize
Antract a pregătit o serie de surprize

Formaţia de muzică rock a pregătit fanilor şi iubitorilor de gen un nou single care promite să fie unul dintre hit-urile verii. „Lucid”, aşa cum se numeşte noua piesă ce poartă semnătura băieţilor de la Antract a fost promovată într-un stil aparte stârnind curiozitatea şi imaginaţia fanilor. Lansarea single-ului va fi una neconvenţională şi este programată pentru sfârşitul acestei luni.

Paur, Bobiţă Cătuşanu, Ilie Manole Vlad şi Cosmin Cadar au pregătit o surpriză de proporţii pentru fanii lor în această vară, iar pentru promovarea noului single au ales o metodă un pic mai neobişnuită pentru România. Au stârnit curiozitatea fanilor şi iubitorilor de rock pur românesc printr-o campanie de promo-uri care au fost postate pe internet şi pe site-urile de socializare. Pe scurt, vedete şi oameni de muzică ascultă noua piesă “Lucid” şi îşi spun părerea. Mai mult, membrii trupei au lansat provocarea fanilor de a ghici versurile noului cântec ce le poartă semnătura.
“Am hotărât să nu mai lansăm piesa pur şi simplu. Am anunţat că vom lansa o piesă, am provocat fanii să ghicească versurile, iar câştigătorii au primit unul dintre cd-urile cu muzica noastră, semnat de toţi membrii trupei”, a spus pentru “Adevărul de Seară”, Bobiţă Cătuşanu, liderul formaţiei “Antract”.

Se caută personaj feminin pentru videoclip

Antract îşi ţine fanii în priză cu noi provocări, de această dată pentru reprezentantele sexului frumos, iar provocarea este deschisă şi giurgiuvencelor. Anunţul a fost postat pe contul de Facebook al trupei. Cele care vor să se înscrie în competiţie trebuie să aibă între 18 şi 30 de ani, între 1,65 – 1,75 inaltime, şi să posteze o fotografie pe care tinerele o consideră reprezentativă.
“Le vom alege cinci finaliste, pe cele care vor avea cele mai multe voturi. Vor beneficia de şedinţe de înfrumuseţare într-un salon din Râmnicu-Vâlcea, vor avea parte de o şedinţă foto, după care juriul de specialitate va decide care este fata câştigătoare”, a mai spus Bobiţă.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite