FOTOGALERIE Trei poliţişti au murit într-un accident rutier petrecut pe DN5 în apropiere de Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei poliţişti au murit miercuri dimineaţă într-un accident auto, după ce şoferul a pierdut controlul maşinii în care se aflau, iar autoturismul s-a izbit de un parapet. Tragedia s-a produs în apropierea localităţii giurgiuvene Uzunu, la mai puţin de 20 de kilometri de municipiul Giurgiu.

UPDATE, ora 9.20: Conform declaraţiilor şefului poliţiei rutiere Giurgiu, Marian Popescu, cei patru poliţişti lucrau la Secţia 14 de Poliţie din Bucureşti şi miercuri dimineaţă se întorceau în Giurgiu din tura de noapte.

Din primele cercetări se pare că în apropierea localităţii Uzunu, şoferul ar fi adormit la volan, iar maşina ar fi intrat într-un şanţ şi ar fi continuat să meargă. După aproximativ 50 de metri, autoturismul s-a oprit într-un parapet de la marginea drumului.

image

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

Trei dintre cei patru poliţişti au murit pe loc, iar cel de-al patrulea a fost transportat la un spital din Bucureşti în stare foarte gravă. Victimele aveau vârste cuprinse între 34 şi 39 de ani, iar autoturismul, avariat în proporţie de 90%, era un Cielo de culoare albă.

----------------------------------------

UPDATE, ora 8.35:  Accidentul s-a produs în satul Uzunu (comuna Călugăreni), la kilometrul 51. Maşina în care se afla cei patru poliţişti a intrat într-un şanţ şi s-a izbit de un cap de pod din beton.

------------------------------

În maşină se aflau patru poliţişti care mergeau spre casă după ce lucraseră în tura de noapte. În accident au murit trei dintre ei, iar cel de-al patrulea este rănit grav.

Potrivit inspectorului infotrafic Adrian Creangă, şoferul a pierdut controlul volanului, maşina s-a răsturnat, a ajuns în şant, apoi s-a izbit violent de un cap de pod.

CITEŞTE ŞI: Cei trei poliţişti morţi în accidentul de la Uzunu, înmormântaţi cu onoruri militare

Poliţiştii giurgiuveni care au pierit în groaznicul accident de pe DN5, înmormântaţi în trei localităţi diferite

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite