Trei fotbalişti „giurgiuveni” au debutat în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

William Douglas, Daniel Ochia şi Cătălin Gheorghe, toţi trei fotbalişti ai Astrei II Giurgiu, au debutat astăzi în Liga I. Aceştia au evoluat în repriza secundă a meciului dintre Unirea Urziceni şi FC Astra (scor 0-3).

Cei patru jucători veniţi de la „satelitul” din Giurgiu (William, Daniel Ochia, Cătălin Gheorghe şi Răzvan Damian) au început meciul din postura de rezerve a celor de la FC Astra. Cu excepţia fundaşului Răzvan Damian, ceilalţi „giurgiuveni” au fost aruncaţi în luptă de Tibor Selymes, bifând astfel primele minute în primul eşalon fotbalistic al ţării.

Mijlocaşul William Douglas de Amorim (19 ani) a fost primul jucător din „lotul giurgiuvean” care a intrat pe teren. Brazilianul l-a înlocuit în minutul 67 pe Strătilă atunci când tabela indica 2-0 pentru FC Astra.

Imediat după golul de trei al oaspeţilor, Selymes l-a trimis în teren pe Daniel Ochia (29 de ani), „căpitanul” Astrei II Giurgiu luându-i locul „căpitanului” Astrei I, Takayuki Seto (minutul 78).

În fine, minutul 86 a consemnat debutul în Liga I şi a lui Cătălin Gheorghe (31 de ani), cel mai mai vechi component al echipei din Giurgiu înlocuindu-l pe Ben Teekloh.

La formaţia ialomiţeană au evoluat şi mijlocaşii Adrian Senin şi Georgian Marcu, cei doi evoluând în tur pentru Astra II Giurgiu.

FC Astra a învins în deplasare pe Unirea Urziceni (scor 3-0) în primul meci al etapei a XXXIII-a (penultima) a Ligii I de fotbal. Golurile învingătorilor au fost marcate de Bogdan Rusu (minutul 15), Alexandru Stan (minutul 58) şi Alexandru Măţel (minutul 78, din penalty).

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite