Tragedie în comuna Oinacu. Un tractorist a murit în timp ce încerca să monteze o cositoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa foto: agricultor.ro
Sursa foto: agricultor.ro

Accident incredibil duminică, 13 noiembrie, în comuna giurgiuveană Oinacu. Un bărbat în vârstă de 70 de ani a murit după ce a fost prins între cositoarea pe care încerca să o monteze la un tractor şi aripa acestuia.

Constantin Enache, tractorist cu experienţă, se înţelesese cu un consătean să vină în dimineaţa zilei de 13 noiembrie pentru tăierea cocenilor de pe terenul său. Bărbatul nu a mai apucat să îşi ducă treaba la bun sfârşit. Acesta a încercat să asambleze cositoarea la tractor însă a fost prins între aceasta şi aripa utilajului.

Ajunşi la faţa locului la ora 10.10, reprezentanţii de la ISU Giurgiu nu au putut decât să constate decesul bătrânului. La faţa locului a ajuns şi o echipă de criminalişti care cercetează împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

„A murit ca un om spânzurat. A fost găsit întâmplător de un om care trecea prin apropiere în jurul orei 10.00. Accidentul s-a întâmplat mult mai devreme însă fiind duminică nu a avut cine să vadă. Este o tragedie, i-am anunţat familia iar toţi sunt şocaţi” a declarat primarul comunei Oinacu, Mircea Pencea.

Corpul neînsufleţit al lui Constantin Enache a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Giurgiu, pentru investigaţii.

Giurgiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite