Toamna se numără petrecerile. Dă o raită prin cluburile din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Animatoarele giurgiuvene încing atmosfera seară de seară
Animatoarele giurgiuvene încing atmosfera seară de seară

Shot-uri gratis, petreceri tematice şi animatoare fierbinţi sunt doar câteva din surprizele pregătite pentru giurgiuveni de cluburile Taboo, Royal sau MB. Club Taboo din localitatea Malu este deschis de numai opt luni dar este deja în topul preferinţelor giurgiuvenilor. Tunul cu spumă, cocktailuri personalizate şi spectacole de striptease sunt doar câteva dintre surprizele acestei toamne.

După o vară în care tinerii giurgiuveni au preferat distracţia de la mare şi muzica din cluburile de pe litoral, toamna readuce activitatea discotecilor şi cluburilor din Giurgiu în linie dreaptă.
Ca să-şi atragă clientela, managerii de cluburi şi discoteci şi-au făcut planuri pentru o toamnă care se anunţă incendiară din punct de vedere al petrecerilor pregătite.

Animatoare şi tun cu spumă

Situat la mai puţin de zece kilometri de municipiu, în localitatea Malu, Club Taboo este unul dintre locurile care adună în fiecare weekend aproape 200 de giurgiuveni dornici de distracţie. Înfiinţat în luna februarie, clubul a reuşit să între rapid în preferinţele tinerilor.
Dj Baftos e pregătit să mixeze cele mai în vogă hituri ale verii pentru nostalgicii care încă se mai gândesc la mare. Reprezentanţii clubului spun că tunul cu spumă este pregătit să fie pus în funcţiune iar cuburile vor vibra sub mişcările incitante ale animatoarelor.
Dacă atmosfera vă lasă fără aer, barul este locul unde vă puteţi reveni. Barmanii sunt pregătiţi să vă ofere shoturi de votcă gratis iar promoţiile pentru coktailuri vă vor face să cădeţi în „ispită”. Pentru perioada următoare, clubul este pregătit cu promoţii speciale astfel că pentru un cocktail nu veţi scoate din buzunar mai mult de 10 lei. De asemenea, puteţi încerca cocktailul Taboo sau Cafe Frappe Taboo după o reţetă specială.
Administratorii clubului au pregătit o serie de petreceri tematice iar pe 15 octombrie, bărbaţii vor avea parte de un spectacol incendiar de streptease.

Spectacol de cabaret la Buturugeni

Dacă vă gândiţi să alegeţi discotecile din nordul judeţului puteţi merge la Royal Club din localitatea Buturugeni. Cea mai veche discotecă din zonă îşi va întâmpina clienţi toamna aceasta cu DJ pregătiţi să „rupă” platanele.
„Vom începe o colaborare cu cei de la un post de radio din Giurgiu şi o dată pe lună vor veni DJ de la ei să se ocupe de muzică. Le-am pregătit oferte şi discounturi la bar pentru anumite băuturi. Vara a fost foarte slabă prezenţa dar ne aşteptăm ca în următoarea perioadă să avem între 400 şi 600 de persoane”, spune Ştefan Ilie, managerul clubului.
Una dintre surprizele pregătite giurgiuvenilor este un spectacol de cabaret al celor din trupa Taboo programat pentru 17 septembrie. Intrarea, în fiecare seară, este 10 lei.

Petrecerea şerveţelelor

Pregătită de un nou sezon aglomerat este şi discoteca MB Club din localitatea Mihai Bravu. MC Ony-Gee, DJ-ii  şi animatoarele sunt pregătiţi să încingă atmosfera.
Administratorii au pregătit petreceri cu beţişoare fosforescente şi fluiere, baloane de săpun sau şerveţele.
„Sunt petreceri cu care cei care vin la noi s-au obişnuit şi le-au plăcut foarte mult. La petrecerea cu şerveţele, punem la masa fiecăruia pachete cu şerveţele pe care le aruncă în aer”, povesteşte Mihaela Lupescu, administratorul MB Club.
Accesul în discotecă este gratuit până la orele 22.30 iar dacă mergeţi în gaşcă de opt băieţi primiţi din partea localului o sticlă de whisky gratuit iar un grup de cinci fete primeşte o sticlă de şampanie. Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite