Târg de cadouri la "Galeriile de Artă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Centrul de Afaceri Transfrontalier "Danubius"
Foto: Centrul de Afaceri Transfrontalier "Danubius"

Dulciuri, confecţii, jucării, produse naturiste, miere de albine la preţ de producător. Toate acestea şi multe altele pot fi cumpărate de giurgiuveni în perioada 17-19 decembrie, atunci când Centrul de Afaceri Transfrontalier „Danubius” şi Kiss FM organizează la Galeriile de Artă din centrul municipiului târgul de cadouri intitulat „Ţara lu’ Moş Crăciun”.

„Este pentru al doilea an consecutiv când organizăm un târg de cadouri. Anul trecut a purtat o altă denumire şi a fost primit foarte bine. Sperăm ca şi în acest an să avem mulţi vizitatori şi cumpărători pentru că toate aceste lucruri le facem pentru ei şi pentru că ne-am străduit foarte mult ca totul să iasă cât mai bine” a declarat pentru „Adevărul de Seară” directorul Centrului „Danubius”, Clara Mărculescu.

O singură firmă bulgărească
Alături de firmele giurgiuvene la eveniment va fi prezentă şi o firmă din oraşul bulgăresc Ruse, firmă care produce şi comercializează jucării din lemn şi bijuterii lucrate manual.
„Numărul firmelor bulgăreşti ar fi fost mai mare, însă în această perioadă la Ruse are loc un târg asemănător. În plus, taxa de pod dintre România şi Bulgaria reprezintă un obstacol în calea tuturor legăturilor dintre cele două state” spune Clara Mărculescu.
La târg va fi prezentă şi o agenţie de turism din Giurgiu care va propune destinaţii speciale pentru Crăciun şi Revelion. De asemenea, a fost invitată o firmă specializată în ornamente florare şi un producător de vinuri.
Organizatorii promit multe surprize, printre acestea numărându-se şi o tombolă care are drept premiu două zile de „shopping” la Istanbul, pentru două persoane. În plus, lângă bradul amplasat în Galeriile de Artă va veni şi Moş Crăciun care va oferi daruri pentru micuţii de la casa de copii.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite