Tânărul care şi-a pierdut viaţa în accidentul de muncă de luni va fi înmormântat mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rudele lui Alexandru Căciulan, tânărul care a murit luni după-amiază strivit de coşul vechii morgi a Spitalului Judeţean Giurgiu nu-şi pot reveni din şoc. Mama şi bunicul victimei au leşinat după aflarea veştii, iar iubita tânărului nu pleacă de la căpătâiul acestuia.

Lacrimile şi durerea au cuprins gospodăria familiei Căciulan. Tânărul decedat în accidentul de muncă de luni a fost adus acasă, zeci de persoane venind să îşi rămas-bun de la acesta.

Cunoscuţii şi vecinii tânărului au făcut chetă pentru ca acesta să aibă parte de o înmormântare creştinească. În paralel, reprezentanţii firmei la care lucra tânărul şi cei ai instituţiei la care mama băiatului este angajată vor să ajute familia cu bani.

„Se chinuia şi el să îşi facă o casă. Soţia i-a rămas însărcinată iar el a aflat acum două zile că va fi tată. Noi muncim de mici ca să ne câştigăm pâine, asta făcea şi el. Nu o să-l aducă nimeni înapoi” susţine una dintre rudele lui Alexandru.

Radu Dima spune că nepotul său va fi înmormântat mâine la cimitirul Smârda din municipiu, iar după aceasta, împreună cu celelalte rude, împreună cu celelalte rude, vrea să îl tragă la răspundere pe cel care se face vinovat moral de moartea tânărului.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite