Tâlharii l-au legat cu un cablu telefonic şi i-au luat toţi banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân din Giurgiu s-a trezit peste el în casă cu trei tineri puşi pe fapte mari.

Marin C.(24 de ani) din Giurgiu, Stelian S.(23 de ani) din Putineiu şi Nicuşor S.(23 de ani) din Giurgiu au tâlhărit un bătrân din municipiu, legându-l cu un cablu telefonic şi furându-i apoi toţi banii, a anunţat astăzi Poliţia Giurgiu.

Oamenii legii anunţă că totul s-a întâmplat în noapte de 16 spre 17 noiembrie. „  Suspecţii, prin efracţie, au pătruns în locuinţa lui Marin B., de 82 ani, din Giurgiu, unde, prin violenţă, l-au deposedat de suma de 1.520 lei şi  ulterior l-au  legat cu un cablu telefonic. Primii doi suspecţi au fost prezentaţi procurorilor şi magistraţilor Judecătoriei Giurgiu care au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie”, aflăm dintr-un comunicat al Poliţiei.

În acelaşi document este precizat că cercetările continuă pentru depistarea şi tragerea la răspundere penală a celui de–al treilea suspect, care posedă şi mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 6 luni pentru comiterea unei infracţiuni de vătămare corporală.




Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite