Tabără socială pentru copiii instituţionalizaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de copii şi tineri aflaţi în evidenţa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Giurgiu vor merge în tabăra socială de la Zărneşti, judeţul Braşov.

Invitaţia de participare a copiilor şi tinerilor în tabăra de la Zărneşti a fost adresată D.G.A.S.P.C. Giurgiu de către Organizaţia Naţională Cercetaşii României, filiala Brasov.
În tabara de la Zărneşti,  participanţii vor beneficia gratuit de cazare, masă şi activităţi educative, recreative şi de divertisment, transportul fiind asigurat de D.G.A.S.P.C. Giurgiu.
În perioada ianuarie-octombrie 2011, sunt asteptaţi în tabără un număr de 2.500 de beneficiari din întreaga ţară, în serii, timp de patru zile de tabără.
Tabăra pentru copii si tineri de la Zărneşti reprezintă principala investiţie a proiectului ”Tineri pentru o lume mai bună” şi are ca scop oferirea de activităţi integrate de informare, consiliere, formare, reintegrare socială, de educaţie non-formală, de divertisment şi recreere .
“Copiii sunt entuziasmaţi că vor merge în tabără la munte. Activităţile la care vor participa îi vor ajuta să-şi dezvolte abilităţi de viaţă independentă, precum şi abilităţi de comunicare. Vor avea astfel ocazia  să-şi  dezvolte capacităţile individuale”, a declarat Felicia Trăistaru, şef serviciu în cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu.
Proiectul “Tineri pentru o lume mai bună “este co-finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltare a Resurselor Umane 2007-2013 (POSDRU), Axa prioritara 6 , Promovarea Incluziunii Sociale.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite