Sute de veste din fâş contrafăcute, depistate în Vama Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu  au descoperit  într-un automarfar sosit din Turcia, 528 de veste din fâş în valoare de aproximativ 52.800 lei, mărfuri despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute şi care urmau să fie introduse ilegal în ţară.

Duminică, în urma unei acţiuni de combatere a infracţionalităţii transfrontaliere pe sensul de intrare în ţară, poliţiştii de frontieră au efectuat un control asupra unui automarfar marca Mercedes, sosit din Turcia şi condus de cetăţeanul român ION D. în vârstă de 45 ani, ce avea ca destinaţie o societate comercială din Bucureşti. În urma verificărilor au fost depistate 528 de veste din fâs inscripţionate „NIKE”, mărfuri suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 52.800 lei.
Bunurile au fost reţinute pentru expertizare de către autoritatea vamală, conform legislaţiei în vigoare, iar cetăţeanul român este cercetat penal pentru punere în circulaţie fără drept de mărfuri purtând menţiuni false privind mărcile, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite