Sute de treninguri au fost reţinute la Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit  în trei turisme ale unor cetăţeni români, sosite din Bulgaria, 475 de costume de trening inscripţionate „ADIDAS”, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, ce urmau să fie introduse ilegal în ţară, în valoare de peste 47.000 de lei.

În baza unor informaţii primite, poliţiştii de frontieră giuriguveni au organizat pe sensul de intrare în ţară, o acţiune specifică pe linia combaterii infracţionalităţii tranfrontaliere, urmărind introducerea în ţară a produselor accizabile şi a bunurilor susceptibile a aduce atingere unui drept de proprietate intectuală.
Cu ocazia controlului amănunţit la trei autoturisme sosite din Bulgaria, cetăţenilor români SAMIR C.în vârstă de 36 ani, NICUSOR T. în vârstă de 49 ani şi MARIA G. în vârsta de 35 ani le-au fost depistate 475 de costume de trening inscripţionate  „Adidas”, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de peste  47.000 de lei .
Cei trei români luaţi la întrebări au spus că bunurile au fost cumpărate dintr-un bazar din Ruse, pe care urmau sa le comercializeze în Bucureşti fără să deţină documente de provenienţă sau de calitate.
Întreaga cantitate de bunuri a fost reţinută în vederea expertizarii , iar celor implicaţi li s-au întocmit acte premergatoare de cercetare penală  pentru  infracţiunea de punere în circulaţie fără drept de bunuri purtând menţiuni false privind mărcile, la finalizare  urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite