Sute de poliţişti şi jandarmi au acţionat pe străzile din Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii şi jandarmii au acţionat pe drumurile din Giurgiu
Poliţiştii şi jandarmii au acţionat pe drumurile din Giurgiu

Oamenii legii au aplicat 455 de amenzi de peste 100.000 de lei, zeci de şoferi au rămas fără permis iar 13 fără certificate de înmatriculare.

Acţiunile poliţiştilor şi jandarmilor au avut loc în acest weekend, participând la activităţile preventiv-reactive în sistem integrat, 280 poliţişti şi 121 jandarmi. Aceştia au urmărit prevenirea, descurajarea şi combaterea fenomenului infracţional în zonele de risc criminogen, a anunţat astăzi Poliţia Giurgiu.

Într-un comunicat este precizat că au fost aplicate 455 sancţiuni contravenţionale în valoare de 109.950 lei, persoanelor care nu au respectat prevederile legale.

„Poliţiştii rutieri au reţinut( ...) 25 de permise de conducere şi au retras 13 certificate de înmatriculare. S-au constatat 21 infracţiuni şi au fost identificate 23 de persoane suspecte de comiterea faptelor penale. Datorită activităţilor desfăşurate, prezenţei active a poliţiştilor în stradă şi a filtrelor organizate, nu au avut loc fapte cu violenţă comise în spaţiul public”, a mai anunţat Poliţia Giurgiu.



Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite