Sute de pachete cu alimente au ajuns la sinistraţii din Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, 16 februarie, echipele mixte formate din angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, precum şi voluntari ai Crucii Roşii Giurgiu au dus 375 de pachete cu alimente sinistraţilor din mai multe localităţi giurgiuvene.

Astfel, un număr de 120 de pachete au ajuns la locuitorii din Cucuruzu, Carapancea şi Satu Nou, 85 de pachete au fost distribuite în satele Angheleşti şi Obedeni, 25 de pachete în Valea Dragului, 50 de pachete la Mirău, 30 de pachete la Valter Mărăcineanu, 15 pachete la Teiuş şi 50 de pachete la Puieni.

Totodată, astăzi echipaje de pompieri au distribuit 50 de pachete la Stejaru, 50 de pachete la Chirculeşti, 30 de pachete în satul Priboiu, 50 de pachete la Izvoru şi 519 conserve şi 510 litri de apă minerală în localităţile Puţu Greci şi Zboiu.

„Facem un apel ca toţi cetăţenii din Giurgiu să se alăture campaniei de întrajutorare a persoanelor afectate de fenomenele meteo pe teritoriul judeţului nostru, prin donaţii la sediul nostru”, declara, pentru Adevărul, Marian Măcelaru, directorul filialei Giurgiu a Crucii Roşii Române.

Totodată, pompierii giurgiuveni acţionează în această perioadă în zona comunei Toporu, pentru deblocarea unui utilaj CFR, pentru reluarea circulaţiei pe calea ferată.

Alţi 25 de pompieri vor merge în cursul zilei de mâine în localitatea Valter Mărăcineanu pentru ajutorarea persoanelor în vârstă şi bolnave din aceată localitate (eliberare căi de acces interioare şi alte activităţi, în funcţie de situaţia de la faţa locului).

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite