Sute de jucării pentru copiii din casele de tip familial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii poştei şi ai DGASPC au sortat jucăriile în saci
Angajaţii poştei şi ai DGASPC au sortat jucăriile în saci

Aproximativ 240 de copii cu vârste cuprinse între 2 şi 17 ani aflaţi sub protecţie specială beneficiază în acest zile de un cadou inedit din partea Poştei Române şi a cetăţenilor obişnuiţi.

Timp de aproape trei săptămâni, în cadrul campaniei “Fiecare copil merită un cadou de Crăciun”, la oficiile poştale din municipiu şi judeţ, giurgiuveniii au putut dona jucării pentru copiii din 22 de casele de tip familial din municipiu.  Angajaţii Oficiului Judeţean de Reţea Poştală (OJRP) Giurgiu împreună cu reprezentanţii Directiei Generale de Asistenţă Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Giurgiu au început să împartă cele 1.137 de jucării din care nu lipsesc păpuşile, maşinuţele sau jocurile de societate. Primele jucării au ajuns la Casele de tip familial "Sfântul Ioan", "Casa mea", "Casa Dunării", "Ansaloni" şi "Soarelui", la Complexul de servicii sociale şi la Centrul de zi "Luceafărul", urmând ca restul să fie împărţite zilele următoare.

"Au fost cazuri în care copiii au venit cu părinţii de mână şi au donat jucării. Ne-a impresionat şi gestul elevilor de la şcoala din Valea Dragului care au trimis un sac plin cu jucării"  - Aurel Mocanu, inspector marketing în cadrul OJRP Giurgiu.

"Este o iniţiativă care o să îi bucure foarte mult pe copii. Au pregătit în căsuţe poezii şi colinde" - Felicia Trăistaru, şef serviciu rezidenţial DGASPC.

Giurgiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite