Structuri de jandarmi în localităţile Clejani, Mihăileşti şi Bolintin Vale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De aproximativ o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu execută misiuni de ordine şi siguranţă publică în comuna Clejani şi oraşele Mihăileşti şi Bolintin Vale. În cele trei localităţi au fost constitute structuri de ordine publică, jandarmii acţionând 24 de ore din 24.

Odată cu operaţionalizarea noilor structuri, jandarmii execută misiuni de menţinere a ordinii publice în sistem integrat prin patrule mixte Jandarmerie - Poliţie în cele două oraşe din nordul judeţului, în comuna Clejani şi în localităţile arondate.
Având o prezenţă activă în mijlocul cetăţenilor, jandarmii vor organiza activităţi de prevenire a faptelor de natură contravenţională şi infracţională şi vor sta de vorbă cu cetăţenii pentru a identifica problemele cu care aceştia de confruntă, îi vor informa cu privire la respectarea normelor de convieţuire socială şi consecinţele ce decurg din încălcarea dispoziţiilor legale.
Jandarmii vor fi prezenţi de asemenea şi la manifestările cu public numeros astfel încât acestea să fie desfăşurate în siguranţă.

 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite