Steliana Sima a ridicat sala în picioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzeul Poliţiei de Frontieră Giurgiu (Casa Armatei) a fost ieri gazda unui spectacol inedit de muzică populară “Flori de cântec românesc”, organizat de această instituţie, prin aportul adus de comisarul şef Cristian Fiera, în colaborare cu Sindicatul naţional al poliţiştilor şi personalului contractual

Spectacolul a fost susţinut de Ansamblul artistic profesional “Ciocârlia” al Ministerului Administraţiei şi Internelor, condus de binecunoscut-a şi îndrăgita intrepretă de muzică populară, Steiana Sima.
“Giurgiuvenii au ştiut întotdeauna să aprecieze cântecul autentic românesc, artiştii de valoare ai neamului, iar eu am fost de fiecare dată când am venit aici, o răsfăţată a giurgiuvenilor. Ziarul «Adevărul de Seară» nu poate spune decât adevărul şi îmi doresc din tot sufletul să rămâneţi la fel de profesionişti ca şi până acum” a declarat în exclusivitate pentru “Adevărul de Seară” Steliana Sima.
Ilie Clement alături de artişti
Interpreta nu l-a uitat pe cel care i-a fost de-a lungul timpului şi care a invitat-o să participe la numeroase spectacole în Giurgiu, comisarul Ilie Clement.
“Fără acest om cultura giurgiuveană nu putea rezista. S-a implicat şi se implică în toate activităţile cultural-artistice locale şi naţionale şi trebuie respectat pentru ceea ce face pentru comunitate. Pentru mine nu este doar un coleg ci şi un adevărat prieten” a mai adăugat interpreta Steliana Sima.
Pe scenă au urcat artişti de marcă ai muzicii populare printre care se numără Ionuţ Sidău, Cristina Gheorghiu, Nicolae Datcu, Mirel Bria, Rodica Anghelescu şi mulţi alţii.



Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite