Stelian Ogică: «Cred că mi-am luat-o de la vărul lui Gheară!»

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stelian Ogică
Stelian Ogică

Faimosul câştigător de la Loto a ajuns acasă şi caută persoanele care l-au băgat duminică dimineaţa în spital

“Spaima Loteriei”, Stelian Ogică, nu suportă tratamentul de spital.  După ce medicii l-au cusut şi l-au ţinut o noapte sub supraveghere, Ogică a cerut acasă.
Duminică dimineaţă, Ogică a ajuns din club, direct pe masa de operaţii, de la Spitalul Floreasca. Ieri, "spaima loteriei" a cerut să fie dus acasă, unde are linişte şi pace. Doar că, nu va sta liniştit până nu-i va găsi pe cei care l-au bătut cu bestialitate sâmbătă noaptea.

"Am început să dau telefoane şi am aflat ceva nume. Printre cei care m-au adus în starea asta se pare că ar fi şi vărul lui Nicu Gheară, Gică. Iniţial am crezut că totul a fost comandat de Nicu aşa că l-am sunat. Acesta m-a asigurat că, dacă printre cei care m-au agresat se află vărul său, el nu are nici o legătură, ba mi-a spus că a întrerupt orice relaţie cu el de mai mulţi ani din cauza problemelor pe care i le făcea.
Oricum, dat fiind faptul că bodyguarzii din club nu au făcut nimic, chiar au şi dat în mine, cred că şi Joshua, patronul clubului, este implicat"
, ne-a spus Stelian Ogică.

Acum, faimosul câştigător de la Loto nu are altceva de făcut decât să stea în pat, să aştepte lunga recuperare şi să caute vinovaţii.

"Nu vreau să las lucurile aşa pentru că în locul meu putea fi oricine altcineva", mai spune, oftând, Stelian Ogică.
Stelian Ogică era pe cale să rupă gura târgului cu aspectul său fizic. Înainte să fie bătut măr în club, Ogică se apucase de slăbit şi de exerciţii la sală.

„Ajunsesem să arăt foarte bine, slăbisem 15 kilograme, aproape prin înfometare. Acum totul este distrus, mai ales că o să rămân cu semne vizibile pe faţă, iar înainte nu aveam o zgârietură", spune Ogică.

Omul de afaceri spune că e certat cu vărul lui

Departe de scandalurile dâmbăviţene, omul de afaceri Nicu Gheară i-a spus loteristului că nu are nici o legătură cu bătaia de sâmbătă noaptea.
Aflat în Ibiza, Gheară susţine că e certat cu vărul său, ruptura dintre ei intervenind tocmai pentru că Gică este un om violent care i-a făcut numai neajunsuri.

http://www.click.ro/actualitate/bucuresti/Stelian-Ogica-Cred-luat-o-Gheara_0_1042095954.html

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite