Sprijin pentru tânărul căruia o bătaie din copilărie i-a schimbat viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Fundaţiei pentru Solidaritate Socială "Nicolae Barbu" i-a oferit un prim sprijin lui Alexandru Popa, tânărul de 31 de ani a cărui viaţă a fost schimbată din cauza unei lovituri primite în copilărie. Giurgiuveanul a primit un job de administrator website, iar colaborarea nu se va opri aici.

În clasa a VII-a, Alexandru Popa a fost bătut crunt de un tânăr de 17 ani pentru că nu a vrut să îi dea banii pe care-i avea. Giurgiuveanul a primit atunci o lovitură cu piciorul în zona feţei, lovindu-se de colţul unui bloc. A fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, a fost operat la cap şi are o drenă, mai mult, în urmă cu doi ani, la recoltarea unor analize de rutină, s-a constatat că este infectat cu virusul hepatitei C.

Job pentru Alexandru

Prin reporterii „Adevărul de Seară” Giurgiu, cazul tânărului de 31 de ani a ajuns pe masa preşedintelui Fundaţiei pentru Solidaritate Socială „Nicolae Barbu” care şi-a dorit să-l cunoască personal pe Alexandru şi aşa a pornit o primă colaborare, el primind un job de administrator website.
„L-am  cunoscut pe Alexandru, în primă fază, prin intermediul dumneavoatră. Am marşat la ideea ziarului «Adevărul de Seară» şi am mers acasă la el ca să putem sta de vorbă. Este un băiat foarte inteligent, m-au surprins întrebările pe care mi le-a pus depre planurile pe care le am cu fundaţia şi alte aspecte. Are mână liberă să se ocupe de site-ul fundaţiei,de conţinutul acestuia. Cred că vom avea o colaborare frumoasă”, a spus Nicolae Barbu, preşedintele fundaţiei.
Pe lângă jobul pe care i l-a oferit, Nicolae Barbu şi-a propus să înceapă în lunile următoare, o campanie de strângere de fonduri pentru cazul său.
Chiar dacă nu a putut termina şcoala, Alexandru a reuşit să înveţe două limbi străine, a absolvit cursuri de management la Academia Britanică de Afaceri, iar acum vrea să înfiinţeze o şcoală de afaceri.A construit până acum site-uri şi bloguri şi a câştigat peste 3.000 euro, lucrând pentru Google.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite