Ameninţare cu bombă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Judeţean a fost ţinta unei ameninţări cu bombă (foto:arhivă)
Spitalul Judeţean a fost ţinta unei ameninţări cu bombă (foto:arhivă)

O întâmplare petrecută în urmă cu zece zile a ieşit de-abia vineri la iveală. În ziua de 14 februarie, forfotă mare pe holurile Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Nu era vorba de vreo sărbătorire a Sfântului Valentin, ci de o ameninţare cu bombă. Atât reprezentanţii Spotalului cât şi cei ai Poliţiei nu au suflat o vorbă despre incident.

În jurul orelor 8.20, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată de telefonista Spitalului că o persoană de sex feminin ar fi anunţat faptul că a amplasat o bombă în incinta unităţii spitaliceşti.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei Municipale, ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, împreună cu specialişti din cadrul Compartimentului pirotehnic al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Secţia Judeţeană Giurgiu a Serviciului Român de Informaţii, care au efectuat verificări şi investigaţii, stabilind că aspectele sesizate nu se confirmă.

„În cauză a fost constituit un cerc de suspecţi, poliţiştii efectuând cercetări pentru identificarea autorului şi pentru luarea măsurilor legale, respectiv sancţionarea contravenţională”, a declarat, pentru Adevărul, subcomisar de poliţie Cristian Şuţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

Întrucât ancheta este în desfăşurare, poliţiştii nu pot oferi mai multe detalii, promiţând, însă, că în cursul săptămânii viitoare vor reveni cu detalii.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite