Spectacolul "Biloxi Blues" a fost anulat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Chirilă nu mai vine la Giurgiu astăzi
Tudor Chirilă nu mai vine la Giurgiu astăzi

Reprezentaţia anunţată pentru astăseară, pe scena Teatrului Valah,  de la ora 18.30, cu spectacolul “Biloxi Blues”, în interpretarea actorilor Teatrului de Comedie din Bucureşti, nu va mai are loc, la Teatrul Valah.

Motivul anulării spectacolelor, este, că “nu s-au vândul suficiente bilete”. Actorul Tudor Chirilă a declarat: ”Iniţiativa aducerii spectacolului <Biloxi Blues> la Giurgiua fost una privată, a organizatorului de evenimente “Agenţiei de Vise” şi a Fundaţiei “artEst”, realizatorul spectacolului. Decizia de a nu mai juca la Giurgiu este o hotărâre colectivă, a actorilor, a regizorului, Iarian Demian şi a corpului tehnic. Ne se putea juca fără ca toate aceste personae să aibă siguranţa că vor fi plătite”.

În opinia lui Tudor Chirilă, această întâmplare este „regretabilă”. „Ori giurgiuvenii nu mai au bani de teatru, ori, interesul faţă de spectacolele de teatru a scăzut foarte tare. Acest spectacol a fost jucat la Teatrul de Comedie, de patru ani, cu casa de bilete închisă , iar în turneu, în 20 de oraşe din ţară, unde a fost prezentat, biletele au fost epuizate înainte de reprezentaţie”, a menţionat actorul Tudor Chirilă.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite