Spectacol umanitar pentru Tamango în „Lunca Florilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Damian&Brothers, Mahala Rai Banda, Marius Mihalache şi Shatra Project şi Mihai Margineanu, dar şi trupele Diana Vastag sau Romano ButiQ vor cânta vineri, 8 aprilie, începând cu ora 18.00, în Parcul „Lunca Florilor”, într-un concert dedicat lui Tamango. Tot atunci, trupa Hara va lansa discul „Cântec pentru Tamango”.

Mai mulţi artişti din România au făcut front comun într-un scop nobil, la iniţiativa membrilor trupei Hara cei care i-au fost alături lui Tamango după ce acesta din urmă a suferit două atacuri cerebrale.

„Cântec pentru Tamango”

 „Este prima noastră producţie independentă şi ne bucurăm mult că,în premieră în Romania, artiştii romi şi români şi-au dat mâna într-un proiect unic şi nobil, de o extraordinară valoare artistică. Discul este o compilaţie exotică, cu multă atmosferă, te aruncă în dansuri pasionale şi apoi te umple de emoţie şi visare purtându-te pe nesimţite spre un inedit şi plin de umor crazy-end” a spus pentru «Adevărul de Seară» solistul Trupei „Hara”, Flavius.
„Un album ca o viaţă a lui Tamango”, aşa descriu noul material discografic membrii trupei Hara, o viaţă cu dragoste, necazuri, suferinţe şi speranţa spre mai bine.
“Foarte multă lume a iubit proiectul nostru şi vocea lui Tamango pentru că este o voce specială în peisajul muzicii ţiganeşti. Este o voce autentică şi deosebită. De-asta ne-a plăcut şi nouă şi am făcut proiectul asta” a mărturisit Flavius.
Damian&Brothers, Mahala Rai Banda,Marius Mihalache si Shatra Project şi Mihai Margineanu sunt doar câteva din numele care au colaborat la realizarea albumului. Hara a pregătit şi o surpriză pe album, o piesă în care s-au folosit imprimări mai vechi cu Tamango, din arhiva trupei. Piesa poartă numele HEY-YO şi are influenţe reggae.
 “Tocmai pentru că este un altfel de model, îmi doresc ca lumea să fie alături de noi în campania asta, să ne ajute să îl recuperăm, pentru că un artist, mai ales un artist ca Tamango, nu îşi doreşte foarte mult să câştige sume imense de bani, cât îşi doreşte să fie pe scenă” a mai spus solistul Trupei ,,Hara”.






Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite