Spectacol artistic şi masă festivă pentru bătrânii de la Mironeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrânii au fost încântaţi de spectacol
Bătrânii au fost încântaţi de spectacol

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, 1 octombrie, a fost sărbătorită la Căminul de la Mironeşti, centru aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu. Bătrânii au rămas impresionaţi de spectacolul artistic susţinut de artiştii Centrului de Conservare şi Promovare  a Culturii Tradiţionale Giurgiu.

Timp de 2 ore, persoanele de vârsta a III-a au fost în centrul atenţiei. De ziua lor, bătrânii care se află în Căminul Mironeşti n-au mai fost singuri şi ca să le aline singurătatea, artiştii Centrului de Conservare şi Promovare  a Culturii Tradiţionale Giurgiu le-au oferit un spectacol artistic complex, de la dansuri populare până la muzică de chitară.
“Bătrânii au  fost  impresionaţi de spectacol, pentru ei a fost o adevarată zi de sărbătoare. Suntem încântaţi de buna colaborare pe care o avem cu Centrul de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale Giurgiu”, a declarat Daniel Chiriceanu, coordonator al Centrului pentru Persoane Vârstnice Mironeşti.


În semn de recunoştinţă, directorul acestei instituţii de cultură a  primit din partea persoanelor vârstnice de la Mironeşti o cruce din piatră, înscrustată cu motive religioase, realizată chiar de unul dintre beneficiarii centrului.
Ziua s-a încheiat cu o masă festivă pentru toţi bătrânii din centru.



image
Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite