Sonny Flame vine să cânte la Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giurgiuvenii sunt aşteptaţi la concertul său din oraşul Mihăileşti, sâmbătă seara, începând cu miezul nopţii. Sonny Flame are o interpretare aparte, iar în mesajele transmise de acesta se vor regasi cu siguranţă mulţi giurgiuveni. Artistul interpretează mai multe genuri muzicale, dar cel mai bine este cunoscut cu melodii R&B.

Giurgiuvenii sunt aşteptaţi sâmbătă seara, începând cu orele 24.00, la Clubul „Dovinot” din oraşul Mihăileşti. Patronul clubului, Ionuţ Dobre le pregăteşte iubitorilor de senzaţii tari o seară de neuitat avându-l ca invitat special pe interpretul de muzică dance şi R&B, Sonny Flame.
“ Datorită faptului că Alex Velea, cel care trebuia să susţină un concert la noi în acestă sâmbătă a suferit un accident de circulaţie în Cipru, am invitat un interpret la fel de bun ca Alex, pe Sonny Flame” a spus în exclusivitate pentru “Adevărul de Seară” patronul Clubului “Dovinot” din Mihăileşti,  Ionuţ Dobre.

Sonny abia aşteaptă să vină la Giurgiu

După ce a luat cu asalt cluburile din toată ţara şi nu numai, cu hitul "Jump Up", Sonny Flame lansează un nou single, "I Gotta Find You", o piesă de o altă factură decât cea cu care interpretul şi-a obişnuit fanii până în prezent.
Cu toate că este pentru prima dată când vine în Mihăileşti interpretul R&B este foarte încântat de faptul că va susţine în judeţul Giurgiu un concert live.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite