FOTOGALERIE Şi-au unit destinele după o relaţie de aproape 10 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laura (26 de ani) şi Victor Cojocaru (26 de ani) formează începând de sâmbătă, 10 septembrie, o familie cu acte în regulă. Cei doi proaspăt căsătoriţi sunt nedespărţiţi de aproape un deceniu, perioadă în care au fost aproape unul de celălalt şi la bine şi la greu. Au fost colegi de liceu şi facultate, iar acum sunt ambii avocaţi.

„Ne-am cunoscut în perioada liceului. Am fost în aceeaşi clasă, la colegiul «Ion Maiorescu», iar din anul 2002 suntem împreună. Eram într-o tabără, la Căciulata, când am descoperit amândoi că ne iubim” povesteşte Laura.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA NUNTĂ

Aceasta spune că ziua în care a fost cerută în căsătorie va rămâne unul dintre cele mai emoţionante momente. „Nunta ne-am plănuit-o în urmă cu un an însă am aşteptat să scăpăm de examene. Ne-am planificat singuri nunta. Noi am ales locaţia, orchestra şi toate celelalte. Mi-a fost teamă să nu se întâmple ceva neprevăzut însă până la urmă nunta a ieşit exact aşa cum am visat amândoi” a mai spus tânăra.
Laura şi Victor îşi doresc cât mai rapid un copil, iar luna de miere va fi în afara ţării, într-un loc „liniştit şi călduros”.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite