UPDATE Şi-a încheiat socotelile cu viaţa aruncându-se de la etajul trei al blocului care găzduieşte sediul AJOFM Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost găsit mort azi-dimineaţă în spatele blocului care adăposteşte sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu. Din primele cercetări se pare că bărbatul şi-a pus capăt zilelor aruncându-se în gol de la etajul trei al clădirii.

UPDATE ora 17.00 Tragicul eveniment a avut loc în jurul orei 7.30 în spatele blocului AJOFM din municipiul Giurgiu. Octavian Niţescu era cunoscut drept o persoană cu tulburări psihice care avusese în trecut mai multe tentative de sinucidere.

Surse din poliţie susţin că bărbatul s-a aruncat de la balconul apartamentului în care stătea. Octavian Niţescu nu era căsătorit şi locuia împreună cu mama, fratele şi cumnata sa.

„Toţi cei din cartier îl ştiam drept Dănuţ. Era o persoană liniştită care nu făcea niciodată scandal. Ieşea cam de două-trei ori pe săptămână împreună cu mama sa şi se aşezau împreună pe-o bancă. Avea momente în care devenea agitat însă nu a făcut rău nimănui” susţine unul dintre vecinii din cartier ai lui Octavian Niţescu care a subliniat faptul că acesta urma constant un tratament la Spitalul de Psihiatrie din Vadu Lat.

Apropiaţii au confirmat faptul că Octavian Niţescu a mai avut şi în trecut tentative de suicid. „A fost o persoană foarte inteligentă, a urmat şi un liceu de muzică. Probabil că era conştient de afecţiunile pe care le avea şi nu a vrut să devină o povară pentru cei din jur” a spus un alt vecin.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite