Sfârşit tragic pentru un octogenar. A ars de viu în propria locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Un bărbat în vârstă de 80 de ani din satul Câmpurelu, comuna Colibaşi, judeţul Giurgiu a murit vineri 8 decembrie, în propria casă, ars de viu, după un incendiu cauzat de focul din sobă, lăsat nesupravegheat.

Incendiul a izbucnit după ora 19.00, de la focul lăsat nesupravegheat. Se pare că bătrânul, care avea probleme de locomoţie, a adormit şi nu a putut să strige după ajutor. Acesta a fost pur şi simplu carbonizat de focul care s-a extins cu repeziciune în toată casa.

„Bărbatul locuia singur şi era debranşat de la reţeaua electrică. Incendiul s-a produs pe fondul acumulării de jar în sobă, iar un tăciune a căzut pe un material textil care a luat foc. Vecinii au văzut focul de-abia în jurul orei 20.00, însă acesta izbucnise mult mai devreme. Pe stingere au intervenit pompierii bucureşteni, iar noi am venit cu o echipă operativă şi un echipaj SMURD” a declarat pentru „Adevărul” purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Gabriela Olexiuc.

Viceprimarul comunei Colibaşi, Marian Dragnea a confirmat la rândul său incidentul, susţinând că gospodăria bătrânului a ars în proporţie de 90%. Pentru că singura rudă a victimei, un fiu care locuieşte la Cernavodă, a fost de negăsit, autorităţile locale s-au ocupat de transportul cadavrului la Giurgiu, pentru autopsie, urmând ca înmormântarea să fie făcută pe banii primăriei.

„Am mers împreună cu şeful de post de la Colibaşi şi am transportat trupul neînsufleţit al bătrânului la Giurgiu şi tot noi îl vom duce înapoi. Nu am reuşit până acum să dăm de băiatul victimei, probabil şi-a schimbat numărul de telefon. O să ne ocupăm noi de înmormântare, nu este prima oară” a spus Marian Dragnea care a subliniat faptul că incidentul de vineri este cel mai grav din acest an.  

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite