Şeful Poliţiei Locale Giurgiu „tras pe dreapta” sau în concediu de odihnă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zvonurile privind îndepărtarea lui Lazăr Ciobanu de la şefia Poliţiei Locale Giurgiu au început să se accentueze în această săptămână. Apariţiile tot mai rare pe „teren” şi o declaraţie criptică a primarului Lucian Iliescu au dat „apă la moară” scenariului.

Ieşirea din scenă a lui Lazăr Ciobanu ar părea cu atât mai curioasă cu cât acesta este perceput drept unul dintre oamenii de încredere ai primarului Lucian Iliescu.

Contactat de „Adevărul”, Lazăr Ciobanu a negat cu vehemenţă informaţiile privind îndepărtarea sa de la şefia Poliţiei Locale, susţinând că se află în concediu de odihnă.

„Nu este adevărat că am fost dat afară. Începând din această săptămână am intrat în concediu de odihnă pentru 25 de zile. Se poate verifica ceea ce spun. Nu ştiu de unde a pornit acest zvon. Fiecare este răspunzător pentru ceea ce spune. Nu m-a chemat nimeni să îmi spună că nu mai sunt director, iar de demisie nici nu se pune problema” a declarat pentru „Adevărul” Lazăr Ciobanu.

Coincidenţă sau nu, tot în această săptămână ginerele lui Lazăr Ciobanu, Alexandru Andrei, vicepreşedinte al PNL Giurgiu şi fost consilier local, şi-a dat demisia din partid în urma evenimentelor politice din ultima perioadă. Acesta l-a urmat astfel pe Dumitru Beianu, cel care, a devenit peste noapte adversarul lui Lucian Iliescu.

De asemenea, trebuie amintit un episod consumat marţi, 15 mai, atunci când primarul Lucian Iliescu a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă că a renunţat la unul dintre oamenii importanţi din administraţia locală însă nu a dorit să ofere detalii despre acesta.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite