Se caută asistenţi maternali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giurgiuvenii care nu au un loc de muncă pot deveni asistenţi maternali. Etapele de recrutare, selecţie şi formare sunt susţinute financiar de Fundaţia “Bambini in Emergenza”, implicată în proiect alături de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Giurgiu.

Copiii cu vârsta de până în cinci ani, care au fost abandonaţi de părinţi, au o nouă şansă la îngrijire într-un mediu familial. Proiectul este pus la punct de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi Fundaţia “Bambini in Emergenza”. Fondurile proiectului vor fi asigurate de fundaţie,care se va îngriji atât de recrutare şi selecţie.

Asistenţi profesionişti

Giurgiuvenii care vor fi selecţionaţi vor parcurge anumite etape de pregătire, astfel încât să fie atestaţi pentru meseria de asistenţi maternali.
Vor fi admişi doar giurgiuvenii care demonstrează că au calitatea şi capacitatea de a deveni, pentru perioadă determinată, buni părinţi pentru copiii abandonaţi sau aflaţi într-o situaţie temporară de dificultate şi care îndeplinesc cumulativ anumite condiţii de sănătate şi domiciliu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite