STOP VOT! Giurgiuvenii și-au votat medicii cu care se mândresc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alegem medicii cu care Giurgiul se mândreşte
Alegem medicii cu care Giurgiul se mândreşte

Cititorii din Giurgiu ai ziarului Adevărul și ai siteului giurgiu.adevarul.ro vor putea citi, începând de săptămâna viitoare, poveştile de viață ale câştigătorilor, cei cinci medici de top cu care oraşul se mândreşte.

Adevărul Giurgiu a lansat în urmă cu o lună campania „Doctorii cu care Giurgiul se mândreşte“. Timp de două săptămâni, cititorii site-ului giurgiu.adevarul.ro au putut nominaliza doctorii pe care îi apreciează, iar în alte două săptămâni aceştia şi-au putut vota medicii cu care se mândresc.
Sute de giurgiuveni au făcut nominalizări pe giurgiu.adevarul.ro motivându-şi opţiunea.

Iată criteriile de care s-a ţinut şi se va ţine cont:
Reputaţie şi integritate -  cât de cunoscut este medicul pe plan local, însă pentru faptele sale bune bune, nu pentru scandalurile în care a fost implicat!
CV-ul doctorului -  studiile aprofundate, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus ar trebui să constituie bile albe pentru doctorul nominalizat.
Inovaţie şi cercetare - dacă a participat la operaţii în premieră pentru comunitatea în care activează, dacă a avut interventii medicale cu un grad înalt de dificultate finalizate cu succes, ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze spitalul cu aparatură performantă, înseamnă că merită să fie nominalizat!
Nu primeşte şpagă - este extrem de important ca medicul nostru să respecte jurământul lui Hipocrate şi să nu-şi condiţioneze actul medical de primirea unor bani sau cadouri. Dacă ştii astfel de medici, spune-ne şi nouă!

Propuneri şi voturi
Odată cu începerea votării, 11 medici din Giurgiu au intrat în cursă, iar opţiunile giurgiuvenilor nu au întârziat să apară. Printre medicii preferaţi de cititorii siteului giurgiu.adevarul.ro, se numără, în ordine alfabetică, chirurgul dentar Dumitru Aristide, pediatrul Elisabeta Bene, chirurgul Costel Iorga, kinetoterapeutul Ioneli Petrescu şi anestezistul Ladislau Pick.

Votul cititorilor reprezintă 33% din votul final, în timp ce juriul de specialitate şi redacţia Adevărul Giurgiu au la rândul lor câte 33% din votul final. La Giurgiu, juriul de specialitate este format din directorii Spitalului Judeţean de Urgenţă şi cel al Direcţiei de Sănătate Publică şi preşedinţii Asociaţiei “Viaţă şi Speranţă 2001” şi cel al Colegiului Medicilor Giurgiu.

Clasamentul final va fi întocmit în urma consultării juriului de specialitate. Veţi afla poveştile celor mai iubiţi medici începând de luni, 7 noiembrie, pe giurgiu.adevarul.ro.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite