ŞOCANT Un tânăr din Giurgiu, găsit spânzurat în propriul apartament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Crăciun - stânga - avea numai 22 de ani (sursa foto: facebook.com)
Adrian Crăciun - stânga - avea numai 22 de ani (sursa foto: facebook.com)

Gest extrem al unui tânăr din municipiul Giurgiu, care a decis să-şi ia viaţa, cel mai probabil, din cauza unei decepţii suferite în dragoste. Acesta s-a spânzurat sâmbătă dimineaţă, în propriul apartament, fiind găsit de un prieten care a alertat autorităţile.

Adrian Crăciun (22 de ani) locuia împreună cu familia într-un bloc de pe bulevardul Mihai Viteazul din Giurgiu. Profitând de faptul că a rămas singur acasă, băiatul a decis să-şi pună capăt zilelor, spânzurându-se cu un cablu de una dintre uşile apartamentului.

Coincidenţă stranie, Adrian Crăciun lucra la una dintre firmele de internet din municipiu. Tânărul nu a lăsat nici un bilet de adio.

Găsit de un prieten
Băiatul trebuia să se întâlnească dimineaţă cu prietenii săi, însă n-a venit la locul indicat şi nici n-a răspuns la telefon. Îngrijorat, unul dintre prieteni, a spart uşa apartamentului în care Adrian locuia şi l-a descoperit pe acesta atârnând în ştreangul improvizat.

Ajunşi rapid la faţa locului, medicii de pe ambulanţă n-au mai putut face nimic pentru victimă, fiind nevoiţi să constate decesul.

Vecinii şi cunoscuţii tânărului sunt şocaţi de acest gest şi spun că în ultima perioadă Adrian Crăciun era trist şi apatic, motivele fiind de natură sentimentală.

Cazul a fost preluat de procurori, care aşteaptă acum rezultatele autopsiei.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite