S-a împiedicat și și-a împușcat accidental partenerul de vânătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbați, în vârstă de 76 și 81 ani, se aflau împreună la vânătoare. Unul dintre ei s-a împiedicat iar arma s-a descărcat accidental, rănindu-l pe celălalt în zona abdomenului și a membrelor inferioare.

Cei doi se aflau la vânătoare, în județul Giurgiu, când a avut loc accidentul. După cum au stabilit polițiștii, partida de vânătoare s-a desfășurat legal, în baza unei autorizații colective tip A emisă de Asociația de vânătoare „Diana”, pentru cinci persoane având termenul de valabilitate 11 – 14.11.2011, la speciile iepuri, fazani și potârnichi.
Unul dintre cei doi tovarăși de vânătoare, în vârstă de 76 ani, s-a împiedicat iar arma cu alice s-a descărcat accidental. Cel ranit a fost un bărbat, în vârstă de 81 ani, care s-a ales cu răni în zona abdomenului și a membrelor inferioare.
Victima a fost internată la Spitalul Universitar București cu diagnosticul „multiple plăgi împuşcate (afirmativ accident de vânătoare) la nivelul membrelor inferioare paraombilical stâng şi presternal, minim reversat pericardic”.
Documentele medicale au fost înaintate Serviciului Județean de Medicină Legală Giurgiu pentru stabilirea numărului de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecare, în funcție de acest lucru urmând să se stabilească și încadrarea juridică a faptei.
Cercetările sunt continuate de polițiști.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite