Ropote de aplauze pentru Florin Piersic şi Medeea Marinescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piesa de teatru „Străini în Noapte” a impresionat giurgiuvenii până la lacrimi. Florin Piersic şi Medeea Marinescu au urcat pe scena teatrului giurgiuvean chiar de 1 martie. Interpretarea celor doi actori a smuls minute în şir de aplauze din partea publicului.

Piesa de teatru „Străini în Noapte”( Montagne Russe – numele original al piesei) de Eric Assous, regizată de Radu Beligan s-a jucat miercuri seara, la Giurgiu, cu sala arhiplină şi casa închisă.
„Străini în Noapte” a revenit la Giurgiu după doi ani, însă cu o nouă distribuţie. Tânăra actriţă Medeea Marinescu este cea care interpretează rolul „Juliette”, în locul Emiliei Popescu, cea care a fost alături de Florin Piersic, pe scenă, în primul sezon.
Piesa de teatru adună o serie de sentimente contradictorii, elemente de comedie, dramă şi răsturnări surprinzătoare de situaţie care au făcut deliciul publicului giurgiuvean. Spectatorii au intrat repede în atmosfera piesei s-au amuzat şi au plâns la finalul surprinzător al acesteia.

image

„Pentru «Adevărul de Seară»”

image

Florin Piersic şi Medeea Marinescu au smuls zeci de minute de aplauze din partea publicului. Giurgiuvenii n-au ratat ocazia de a lua autografe din partea celor doi actori şi de a se fotografia cu aceştia.
Redacţia „Adevărul de Seară” Giurgiu a primit din partea maestrului Florin Piersic un autograf special chiar pe ediţia de miercuri a ziarului ADS.

image


Rămâi pe giurgiu.adevarul.ro ca să afli ce a spus Florin Piersic la Giurgiu.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite