Rochiţa neagră, vedeta nopţii de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paietele sunt un must-have în acest sezon
Paietele sunt un must-have în acest sezon

Pe lângă negru, care nu se demodează niciodată, sezonul acesta, giurgiuvencele s-au dat în vânt după rochiile gri, mov şi aurii. Doamnele şi domnişoarele optează fie pentru rochiile lungi, elegante, cu corset, fie pentru cele scurte, extravagante, în culori electrizante. Şi neapărat paiete!

Pe lângă masa de sărbători, reprezentantele sexului frumos au o grijă în plus, care nu e deloc de neglijat şi anume alegerea rochiei pentru petrecerea din Noaptea dintre Ani.
Specialiştii în modă recomandă fie o costumaţie bazată pe un top atrăgător şi o pereche de pantaloni sau o rochie decoltată în culori strălucitoare. Indiferent de cum alegeţi să vă îmbrăcaţi nu uitaţi că cel mai important este bunul gust.
Alegerea toaletei trebuie făcută în funcţie de localul unde se ţine petrecerea, vestimentaţia partenerelui şi tipul petrecerii. De asemenea, alegeţi-vă care dintre părţile corpului vreţi să le puneţi în evidenţă.
În acest an, vedete sunt culorile mov, gri, auriu şi negrul care nu vă dezamăgeşte niciodată. La mare căutare sunt rochiile cu corset şi care vă pun în evidenţă silueta de invidiat. În magazinele giurgiuvene preţurile pentru acestea variază între 200 şi 300 lei. Tinerele îndrăzneţe pot opta pentru o rochie scurtă care crează impresia unei siluete înalte. La modă sunt modele cu paiete aplicate pe nuanţe de aurii şi negru cu gri, al căror preţ este cuprins între 100 şi 200 lei.

Cei mai ieftini pantofi: 60 de lei

„Clientele noastre aleg în special culori vii şi materiale electrizante. Preţurile pentru toaletele din acest an sunt adaptate la criză iar giurgiuvencele tinere optează în general pentru modele extravagante”, a spus pentru „Adevărul de Seară” una dintre vânzătoarele giurgiuvene ale unui magazin de îmbrăcăminte de pe strada Gării.
Dacă domnişoarele sunt îndrăzneţe, doamnele trecute de 40 de ani optează pentru ţinute care să aibă neapărat şi un sacou.
Odată găsită rochia perfectă, accesoriile trebuie alese cu grijă astfel încât să nu încarce ţinuta. „Am căutat în mai multe magazine. Am citit în revistele de specialitate ce se poartă în acest an şi m-am adaptat tendinţelor. Am ales o rochie scurtă cu paiete. E important să arăţi bine în noaptea trecerii dintre ani” a spus Ileana Corocu.
Pantofii nu trebuie lăsaţi la final. Alegerea, spun comercianşii, se face în funcţie de ţinută. În magazinele din Giurgiu preţurile sunt accesibile oricărui buzunar, de la 60 la 200 lei în cazul celor din piele. Se caută pantofii din lac, cu platformă şi tocuri cui.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite