Rezultate la titularizare 2011 în Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 500 de candidaţi s-au înscris anul acesta la examenul de titularizare organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Giurgiu. Aceştia luptă pentru 143 de posturi. Centrul de concurs fiind desemnat liceul teoretic „Tudor Vianu” din municipiu.

Cea mai mare concurenţă va fi pentru catedrele istorie (71 de candidaţi pentru 7 posturi) şi cea de limba română (87 de candidaţi pentru 15 posturi).

De asemenea, 43 de persoane s-au înscris pentru unul dintre cele 11 posturi de educator, în timp ce 41 de persoane se vor lupta pentru 13 posturi de învăţător. Restul celor înscrişi concurează pentru posturi de profesori.

Concurenţii vor intra în săli la ora 8.00, urmând ca la ora 10.00 să primească subiectele. Durata examenului va fi de patru ore.

Conform datelor puse la dispoziţie de ISJ Giurgiu, dintre cei 507 concurenţi, 199 provin din municipiul Bucureşti şi judeţele învecinate.

„Aproape 40% dintre candidaţii de anul acesta provin din alte judeţe. Acest lucru s-a întâmplat şi la precedentele examene însă niciodată ca acum” a declarat purtătorul de cuvânt al ISJ Giurgiu, prof. Georgeta Stănescu.

Rămâi pe giurgiu.adevarul.ro pentru a afla cum a decurs concursul de titularizare şi rezultatele!

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite