Rezultate notabile pentru atleţii giurgiuveni la Grand Prix-ul organizat în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru atleţi legitimaţi la cluburi sportive din Giurgiu au urcat pe podium la finele săptămânii trecute cu ocazia celei de-a doua etape a Grand Prix-ului organizat în Bucureşti.

Cea mai importantă realizare i-a aparţinut lui Bogdan Georgevici (16 ani), sportivul care a renunţat la judo din cauza unei accidentări şi a decis să participe la proba de aruncare a greutăţii.

Aflat la primul concurs în noul sport, Bogdan Georgevici (CSM Giurgiu), multiplu medaliat la judo, a reuşit să ocupe locul II în proba de aruncare a greutăţii cu o performanţă de 11,50 metri. În cadrul aceluiaşi concurs, locul III a fost ocupat de un alt giurgiuvean, Adrian Toma (18 ani, CSS Giurgiu).

În cadrul aceleiaşi discipline dar în concursul dedicat seniorilor, Laurenţiu Popa (28 de ani, CSM Giurgiu) s-a clasat pe locul secund cu o performanţă de 17,96.

În fine, Viorica Ţigău (32 de ani, dublă legitimare CSM Giurgiu / Olimpia Bucureşti) a participat doar la proba de lungime, performanţa de 6,46 metri fiind suficientă pentru locul secund.

Rezultate notabile au avut şi Mihaela Nunu (22 de ani, Atletic Giurgiu) locul 4 la proba de 800 de metri, juniorul Andrei Ciobanu (CSS Giurgiu) locul 5 în finala probei de 60 de metri plat şi Mihai Sima (CSS Giurgiu), locul 4 la aruncarea greutăţii (juniori).

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite