Revelion în Europa: de la 50 la 400 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nouă tour-operatori din România şi o agenţie de turism din Bulgaria îşi prezintă astăzi, la Giurgiu, ofertele pentru petrecerea Sărbătorilor de Iarnă.

Galeriile de Artă din central municipiului găzduiesc, până la ora 18.00, târgul de turism româno-bulgar „Destinaţii de vacanţă”, ediţia a III-a, organizat de Centrul de Afaceri Transfrontalier „Danubius”.
Pachetele turistice ale tour-operatorilor sunt atractive cu atât mai mult cu cât preţurile au scăzut faţă de anul trecut, cu câteva procente.
Una dintre cele mai interesante oferte de petrecere a Revelionului 2011 este aceea a unei agenţii bulgăreşti care invită giurgiuvenii, şi nu numai, să întâmpine Noul An într-un hotel de patru stele, la Ruse, cu doar 50 de euro. În acest pachet, însă, cazarea nu este inclusă.

Reduceri seminificative

Pe de altă parte, cei care vor să meargă de Sărbători în Austria vor scoate din buzunar pentru un sejur de şapte nopţi în regiunea Mariazell, între 400 şi 500 de euro. Oferta unei firme din Bucureşti include şi reduceri de până la 40% pentru copii.
Giurgiuvenii care nu vor să plece prea departe de casă pot alege localitatea Comana. Un tour-operator din zona menţionată, a venit astăzi la târg cu un pachet turistic de Revelion. Astfel, Anul Nou sărbătorit la Casa Comana costă 250 de lei de persoană, iar cei care aleg această variantă vor asista şi la un concert dat de Dinu Maxer Band.
Directorul Centrului de Afaceri din Giurgiu, Clara Mărculescu, a afirmat că târgul şi-a propus şi promovarea agenţiilor de turism locale. „Evenimentul este organizat cu scopul de a oferi locuitorilor din Giurgiu posibilitatea de a cunoaşte ofertele operatorilor activi din domeniul turismului de pe raza judeţului Giurgiu, districtului Ruse şi Bucureşti, pentru Sărbătorile de Iarnă, dar este şi o oportunitate pentru tour-operatori de a-şi promova pachetele turistice”, spune Mărculescu.

Giurgiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite