"Recuperatorii" de portofele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi jandarmi care păzeau Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu au găsit ieri un portofel uitat de proprietar în incinta instituţiei, pe suportul de susţinere al drapelului naţional.

Portofelul conţinea în interior o serie de acte şi 150 de lei. Oamenii legii au reuşit să dea de proprietar care se afla cu treburi la Parchet şi i-au înapoiat acestuia obiectul pierdut.
Jandarmii giurgiuveni nu se află la prima întâmplare de acest gen. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Giurgiu, lt. Nicoleta Pîrvu, anul trecut, angajaţii instituţiei au recuperat trei portofele pline cu acte, cărţi de credit şi bani pe care le-au înapoiat posesorilor. “Într-unul dintre cazuri, după o discuţie între doi amici, portofelul unuia dintre ei a cazut pe capota maşinii celuilalt care a demarat în trombă. Unul dintre subofiţerii noştri a văzut toată întâmplarea şi a pornit în urmărirea tânărului cu maşina. A reuşit să îl ajungă din urmă şi i-a arătat portofelul. Nu numai că şoferul nu observase, dar ulterior măcar cel care îl pierduse nu îi observase lipsa” a declarat Nicoleta Pîrvu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite