Record de calificări la fazele superioare ale olimpiadelor şcolare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcoala cu clasele I – VIII nr. 7 din municipiul nostru este deţinătoarea, anul acesta, al unui record local: cel mai mare număr de elevi calificaţi la fazele superioare ale olimpiadelor şcolare.

Este vorba despre un număr de 39 de elevi din clasele V – VIII, pentru care matematica, fizica, limba română, chimia, limbile străine, sportul sau chiar educaţia tehnologică nu mai au secrete.

La fazele locale, desfăşurate în ultimele săptămâni, copiii de la şcoala 7 au obţinut opt locuri I (Mihai Stegaru, clasa a V-a A, Iustin Dincă, clasa a VII-a A şi Ruxandra Staicu, clasa a VIII-a B – matematică, profesor îndrumător Gabriela Dincă, Ioana Radu, clasa a VII-a B – şah, profesor îndrumător Florin Bădica, Ana Georgescu, clasa a VIII-a B – fizică, profesor Lucia Mihăilă, Alexandra Degeratu, clasa a VIII-a B – chimie, profesor Mircea Gemescu, Laura Iordache, clasa a VIII-a B – educaţie tehnologică, profesor Mihaela Andrei, şi Cătălin Caraivan, clasa a VII-a – limba engleză, profesor Marinela Anghel).

image

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

„Este un motiv de mândrie pentru noi faptul că şcoala pe care o conduc a dat cel mai mare număr de elevi calificaţi la fazele superioare – naţionale sau judeţene – ale olimpiadelor şcolare”, declara, pentru Adevărul, directorul Şcolii cu clasele I – VIII nr.7, Camelia Garagancea.

„Astfel, avem dovada că din urmă vin generaţii de copii responsabili, care nu au ca preocupare doar pierderea timpului, ci şi pregătirea pentru viaţă. Cei 39 de elevi pot deveni, oricând, un exemplu atât pentru colegii lor, cât şi pentru mulţi adulţi din Giurgiu” a mai spus Camelia Garagancea.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite